Ouder – Kind

 

Een ouder en kind meditatie les is een mooie intense ervaring voor  zowel ouder als kind. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In een ouder kind meditatie les ben je een uur lang op elkaar ingespeeld.

Door samen een ouder en kind meditatie les te doen, is het ook mogelijk om los te komen van bepaalde patronen of gewoonten. Je leert elkaar te vertrouwen op een ontspannen en speelse manier. Het is tevens een veilige manier om de emotionele en fysieke band te versterken. In de les is de aandacht volledig op elkaar gericht en op de eigen innerlijke en lichamelijke rust. Op deze manier voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en zelfvertrouwen. Door aandachtig samen te zijn, werk je aan een positieve vertrouwensband met je kind. Quality time voor en met elkaar. Samen werk je aan contact en vertrouwen.

Jullie gaan samen mediteren en ademhalingsoefeningen doen, ervaren jullie een heerlijke geleide meditatie en gaan we aan de slag met positieve affirmaties en complimenten. We sluiten de les af met een creatieve oefening; Het maken van een mandala of een intuïtieve tekening.

Een ouder en kind meditatie les staat in het teken van ontspanning voor lichaam en geest, samen ontspannen en samen plezier hebben. In de les leren jullie je te verbinden met elkaar en doen we samen verschillende meditatietechnieken en visualisatie- en ontspanningsoefeningen. De les  is gericht op de interactie tussen ouder en kind en het helpt het basisvertrouwen in elkaar te versterken.

 

 

  • Ouder & Kind Meditatie  4 t/m 6 jaar

  • Ouder & Kind Meditatie  7 t/m 12 jaar

  • Ouder & Kind Meditatie  13 t/m 17 jaar

De groepen worden indien mogelijk ingedeeld naar leeftijd. Tijden in overleg

Bij aanmelding voorkeur ochtend of middag vermelden.

Andere dagen en leeftijden op aanvraag

kosten ouder en kind meditatie les € 22,50

Locatie: Meditatiecentrum, Meditatiecoach Nieuw-Vennep of Hoofddorp in het live life Dance center.

 

Ouder & Kind Meditatie – Schilder Workshop Zaterdag 13 mei 2017

Quality Time & Creatief  bezig zijn

Samen werken vanuit je gevoel & je eigen Art maken Hoe schilder je vanuit je gevoel en blijf je bij jezelf. Ruimte voor jezelf & elkaar

Wat gaan we doen

  • We beginnen met de basisstappen van mediteren en de voordelen die de techniek van meditatie heeft in het dagelijks leven.

  • Heerlijk genieten en ontspannen van een geleide meditatie.

  • Schilderen, Iedereen krijgt zijn eigen verfdoek.

  • Daarnaast Werken we met leuke Affirmatie kaarten, voor een Positieve Instelling-Gevoel.

  • Doen we oefeningen die inzicht in elkaar geven en de band kunnen versterken. Krijg je uitleg hoe dit kunt toepassen als je gestrest bent of als je snel overvallen wordt door emoties. Krijg je tips voor als  je moeite hebt met slapen.

Kom samen met je zoon of dochter

Quality time voor elkaar en jezelf. Meld je aan voor de ouder & kind workshop  van  geef elkaar de ruimte en aandacht

Inclusief : drinken en wat lekkers
kosten € 18,00 (kinderen)

Samen in de kerstvakantie met je kind een Meditatie-schilder workshop volgen dat kan, neem contact op, groep start met minimaal 4 deelnemers.

kosten € 25 (volwassen)

zaterdag 13 mei 2017

 

 

Ouder-kind meditatie schilder workshop
Ouder-kind meditatie schilder workshop