Ga naar de inhoud

Ouder – Kind

Versterk de band met je kind door samen te mediteren

Een ouder en kind meditatie les is een mooie intense ervaring voor  zowel ouder als kind. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In een ouder kind meditatie les ben je een uur lang op elkaar ingespeeld.

Door samen een ouder en kind meditatie les te doen, is het ook mogelijk om los te komen van bepaalde patronen of gewoonten. Je leert elkaar te vertrouwen op een ontspannen en speelse manier. Het is tevens een veilige manier om de emotionele en fysieke band te versterken. In de les is de aandacht volledig op elkaar gericht en op de eigen innerlijke en lichamelijke rust. Op deze manier voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en zelfvertrouwen. Door aandachtig samen te zijn, werk je aan een positieve vertrouwensband met je kind. Quality time voor en met elkaar. Samen werk je aan contact en vertrouwen.

Jullie gaan samen mediteren en ademhalingsoefeningen doen, ervaren jullie een heerlijke geleide meditatie en gaan we aan de slag met positieve affirmaties en complimenten. We sluiten de les af met een creatieve oefening; Het maken van een mandala of een intuïtieve tekening.

Een ouder en kind meditatie les staat in het teken van ontspanning voor lichaam en geest, samen ontspannen en samen plezier hebben. In de les leren jullie je te verbinden met elkaar en doen we samen verschillende meditatietechnieken en visualisatie- en ontspanningsoefeningen. De les  is gericht op de interactie tussen ouder en kind en het helpt het basisvertrouwen in elkaar te versterken.

Locatie: Meditatiecentrum, Meditatiecoach Nieuw-Vennep

Ouder & kind Meditatie schilder workshop

Quality Time & Creatief  bezig zijn
Samen werken vanuit je gevoel & je eigen Art maken Hoe schilder je vanuit je gevoel en blijf je bij jezelf. Ruimte voor jezelf & elkaar Wat gaan we doen

  • We beginnen met de basisstappen van mediteren en de voordelen die de techniek van meditatie heeft in het dagelijks leven.

  • Heerlijk genieten en ontspannen van een geleide meditatie.

  • Schilderen, Iedereen krijgt zijn eigen verfdoek.

  • Daarnaast Werken we met leuke Affirmatie kaarten, voor een Positieve Instelling-Gevoel.

  • Doen we oefeningen die inzicht in elkaar geven en de band kunnen versterken. Krijg je uitleg hoe dit kunt toepassen als je gestrest bent of als je snel overvallen wordt door emoties. Krijg je tips voor als  je moeite hebt met slapen.

Kom samen met je zoon of dochter Quality time voor elkaar en jezelf. Meld je aan voor de ouder & kind workshop  van  geef elkaar de ruimte en aandacht

Ouder-kind meditatie schilder workshop
Ouder-kind meditatie schilder workshop

Verbind je lichaam, geest en ziel met Kidsrelax

Wil je als ouder meer begrijpen van hoe je je kind kan helpen bij zijn/haar emoties? Wil je samen met je kind de balans tussen lichaam, geest en ziel terugvinden? Kidsrelax biedt een workshop voor ouders en kinderen. Geniet van quality time samen, ontdek elkaars kracht en maak eindelijk de stap naar rust. Neem contact met  Meditatiecoach om te weten hoe we jouw unieke workshop kunnen samenstellen. Onze ervaren coach helpt jullie in het vertrouwen dat je nodig hebt om jezelf als ouder te verbinden met je kind. #mediteren #mindfulnesstraining #kinderen # ouders