Ga naar de inhoud

Over mij

Hi! Ik ben Meditatiecoach Selma Oppedijk

Ik help je op weg naar innerlijke rust!

Meditatiecoach is een product van mijzelf, ontstaan vanuit intuïtie, passie en studie. De lessen van Kidsrelax hebben hun oorsprong gevonden in ervaringen uit mijn jeugd en het werken met kinderen en volwassenen. Vanuit liefde voor kinderen en hun ervaringen en gevoelens is Kidsrelax een apart onderdeel van mijn bedrijf. Doel is dat kinderen zichzelf kunnen zijn,  van elkaar leren en respect voor elkaar hebben. Dat zij trots zijn op wie ze zijn en wat ze doen. Leven vanuit de essentie.

Als kind was ik hoog gevoelig Hsp-er  (high-sensitief) had hier last van, school vond ik niet leuk en moeite met mijn concentratie. Ik ondervond veel prikkels die mij een onprettig gevoel gaven, had last van angsten en kon ’s avonds niet makkelijk in slaap vallen en als ik sliep had ik enge dromen. Daarbij had ik emoties die ik niet begreep, kon ik heel erg hyper zijn of juist niet. Dan had ik geen zin om iets nieuws uit te proberen. Mijn  gevoeligheid heeft me uiteindelijk geholpen om dicht bij mezelf te blijven en te leren luisteren naar mijn intuïtie en leven vanuit je hart.

Het kidsrelax programma zit vol leuke praktische oefeningen en heeft als doel dat elk kind lekker in zijn vel gaat zitten, vertrouwen heeft en weet dat het vorm kan geven aan zijn eigen leven.

Door mijn persoonlijke ervaring heb ik de weg door het bos zelf gevonden. Ik ontwikkelde een methode om met mijn gevoeligheid om te gaan en leerde werken met energie. Heerlijk is het om te zien dat tijdens mijn lessen en persoonlijke begeleiding/coaching kinderen en volwassenen hier baat bij hebben en de oefeningen kunnen toepassen om bij zichzelf te komen en zich beter te voelen. Ze leren om in hun eigen kracht te staan en vanuit daar te handelen.

Graag nodig ik u en uw kind uit om deel te nemen aan de wekelijke lessen om te leren mediteren en te ontspannen. Of leer samen met uw kind in de kind-ouder workshop op een speelse wijze mediteren. Het is Quality-time voor jezelf en elkaar.

Wil je meer weten over mindfulness en meditatie? Kijk dan op meditatiecoach.nl